Keiro ber Blues om löneförhöjning nästa säsong

Keiro ber Blues om löneförhöjning nästa säsong

Kyrou, i den Slitstark ishockeytröja, kommer efter en karriärbästa säsong där han spelade in 75 poäng (27 mål och 48 assist) på 74 matcher och vann den snabbaste skridskoåkartävlingen under den senaste säsongens All-Star-helg.

Kyrou går in i den sista säsongen av ett tvåårigt bridgekontrakt på 5,6 miljoner dollar och kommer säkerligen att kräva en löneförhöjning, möjligen liknande den åttaåriga kontraktsförlängningen på 65 miljoner dollar som Blues gav sin lagkamrat Robert Thomas tidigare i somras.Blågrön tröja från San Jose Sharks

Men en sak som Blues måste ta i beaktande när de bestämmer hur länge och hur mycket de ska värva om Kyrou som bär St. Louis Blues Tröjor 2022 för är de andra kontrakten som löper ut efter säsongen 2022-23, nämligen kaptenen Ryan O’Reilly och Vladimir Tarasenko, eftersom de båda är inställda på att bli obegränsade fria agenter efter den kommande säsongen.

Ovanstående är rapporten om ”Keiro ber Blues om löneförhöjning nästa säsong” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *